Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Härnösand och Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1991-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Härnösand där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag ska trivas.

I Härnösand så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenad, schakt, planering, anläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Härnösand.

Vill man komma i kontakt med Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2547868.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag är Grund, Erik Andreas som är född 1973 och har titeln Komplementär, Grund, Sture Ivan som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

Grunds Schakt och Planering Kommanditbolag har 916589-9999 som sitt organisationsnummer.