Solums Finmekaniska Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

969661-3844 är organisationsnummer för företaget Solums Finmekaniska Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solums Finmekaniska Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Härnösand som är den kommunen som Solums Finmekaniska Kommanditbolag finns i.

Solums Finmekaniska Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2009-02-19 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Solums Finmekaniska Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Solums Finmekaniska Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Härnösand som också är .

Firmatecknare för Solums Finmekaniska Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Solums Finmekaniska Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0611-60071 eller genom brev på följande adress:

Utveckling och prototyptillverkning samt tillhandahållande av personella resurser inom företrädesvis verkstadsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Solums Finmekaniska Kommanditbolag och det är Höglund, Nils Rune som är född 1945 och har titeln Komplementär, Sundqvist, Tora Margareta som är född 1924 och har titeln Kommanditdelägare,