Handelsbolaget Härnö Hobby

Västernorrlands län

Information

Handelsbolaget Härnö Hobby är ett bolag som finns i Härnösand. I Handelsbolaget Härnö Hobby finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boldén, Bengt Åke som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Boldén, Maria Kristina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Härnö Hobby så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Härnö Hobby på telefon 0611-557003.

Försäljning av radiostyrda modellfordon och reservdelar därtill, leksaker samt djurtillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Handelsbolaget Härnö Hobby av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Härnö Hobby är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Härnösand arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Härnö Hobby innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-30 och Handelsbolaget Härnö Hobby är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Härnö Hobby så är det följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Handelsbolaget Härnö Hobby har 969704-0203 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.