Bothorp Konsult

Västernorrlands län

Information

Bothorp Konsult hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Härnösand som är den kommunen där Bothorp Konsult finns. I Härnösand så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bothorp Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bothorp Konsult har haft sedan 2000-01-27. Bothorp Konsult har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bothorp Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0611-27292.

Härnösand arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bothorp Konsult har idag 341128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bothorp Konsult

Konsultverksamhet inom områdena arbetsmiljö, yttremiljö, EU:s regelverk liksom tekniskt översättningsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

I Bothorp Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bothorp, Hans som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .