ME-Konsult

Västernorrlands län

Information

431206-XXXX är organisationsnummer för bolaget ME-Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ME-Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härnösand som är den kommunen som ME-Konsult finns i.

ME-Konsult har varit registrerat sedan 1979-01-03 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ME-Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ME-Konsult är och det finns flera bolag i Härnösand som också är .

Firmatecknare för ME-Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med ME-Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0611-22300 eller genom brev på följande adress:

Handel med mobiltelefoner, personsökare m m.

Det finns olika personer som har en koppling med ME-Konsult och det är Högberg, Ulf Hilding som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,