Mogensen Padagogkonsult

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härnösand och Mogensen Padagogkonsult är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mogensen Padagogkonsult är ett av dem. Statusen för Mogensen Padagogkonsult är att Bolaget är aktivt.

Mogensen Padagogkonsult är ett Enskild firma och skapades 1987-08-26. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Härnösand där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mogensen Padagogkonsult ska trivas.

Mogensen Padagogkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härnösand så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utformning av läromedel för undervisning i tekniska ämnen på gymnasie- och högskolenivå och inom näringslivet, samt försälj- ning av desamma.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mogensen Padagogkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Mogensen Padagogkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Härnösand.

Vill man komma i kontakt med Mogensen Padagogkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Mogensen Padagogkonsult är Mogensen, Hans Gustaf som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mogensen Padagogkonsult har 440415-XXXX som sitt organisationsnummer.