W.I.H. - Service Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva service av varuautomater och förströelsespel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för W.I.H. - Service Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härnösand så är W.I.H. - Service Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Härnösand arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härnösand och i Västernorrlands län. Redan 1980-01-24 så skapades W.I.H. - Service Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel W.I.H. - Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556203-2796 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härnösand.

Just nu är W.I.H. - Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med W.I.H. - Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6909784 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom W.I.H. - Service Aktiebolag är Vallin, Isak Helge som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Eivor Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Revidacta Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Deutschmann, Sara Maria som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .