Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt travrörelse av mindre omfattning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härnösand så är Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Härnösand arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härnösand och i Västernorrlands län. Redan 1990-03-21 så skapades Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB och bolaget är har F-skattsedel Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB har haft det sedan 1997-01-01.

Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556390-5255 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härnösand.

Just nu är Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB så går det att nå dem via telefon på 070-5584422 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjöstedts Åkeri i Härnösand AB är Sjöstedt, Mats Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Hans Christer som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjöstedt, Hans-Olov som är född 1935 och har titeln Suppleant, Revidacta Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Deutschmann, Sara Maria som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .