Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härnösand och Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Härnösand där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag ska trivas.

Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härnösand så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva virkeskörning, grävningsarbeten och jordbruksverksamt samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Härnösand.

Vill man komma i kontakt med Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0611-41069.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag är Ahlander, Göran Alfred som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlander, Erik Alfred som är född 1935 och har titeln Suppleant, Isakas, Peter Lars Gösta som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ahlanders Gräv & Skog Aktiebolag har 556409-5692 som sitt organisationsnummer.