ARBOL Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

ARBOL Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Härnösand som är den kommunen där ARBOL Aktiebolag finns. I Härnösand så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ARBOL Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ARBOL Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ARBOL Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ARBOL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klubbv. 343, 975 92, Luleå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0920-87488.

Härnösand arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ARBOL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ARBOL Aktiebolag har idag 556431-4937 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ARBOL Aktiebolag

Bolaget ska, direkt eller indirekt via närstående företag bedriva arkitektverksamhet ävensom utbildning samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I ARBOL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Risberg, Per Thomas Olov Stensson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Langendorf, Garry Robert som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, .