Bosse Bokhållare AB

Västernorrlands län

Information

Bosse Bokhållare AB är en verksamhet som finns i Härnösand. I Bosse Bokhållare AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekblom, Bo Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Brita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bosse Bokhållare AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bosse Bokhållare AB på telefon 0611-27160.

Bolaget skall bedriva redovisning, bokföring och skatteråd- givning, upprätta bokslut och deklarationer, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bosse Bokhållare AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bosse Bokhållare AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Härnösand arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bosse Bokhållare AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Bosse Bokhållare AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bosse Bokhållare AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bosse Bokhållare AB har 556516-1402 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.