Mooj AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringrörelse, uthyrning av personal (bemanningsföretag). Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mooj AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härnösand så är Mooj AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Härnösand arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härnösand och i Västernorrlands län. Redan 1998-03-26 så skapades Mooj AB och verksamheten är har F-skattsedel Mooj AB har haft det sedan 2005-08-01.

Mooj AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556554-3187 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härnösand.

Just nu är Mooj AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Mooj AB så går det att nå dem via telefon på 0611-24040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mooj AB är Öström, Pär Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Lena Angelica som är född 1979 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rinsén, Anders Jakob som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .