DataZoo Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härnösand och DataZoo Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DataZoo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DataZoo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DataZoo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-13. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Härnösand där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DataZoo Aktiebolag ska trivas.

DataZoo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Härnösand så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva zoohandel, försäljning, konstruktion och service av datavaror, hemförsäljning av rengörings-, hälsokost- och hygienprodukter, inackordering av djur, skrivbyråtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DataZoo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är DataZoo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Härnösand.

Vill man komma i kontakt med DataZoo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6055490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med DataZoo Aktiebolag är Östberg, Rolf Per Ola som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Rolf Hubert som är född 1925 och har titeln Suppleant, Mellander, Stig Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

DataZoo Aktiebolag har 556556-0652 som sitt organisationsnummer.