First Event i Härnösand AB

Västernorrlands län

Information

First Event i Härnösand AB är ett av många verksamheter som finns i Härnösand. Det är nämligen den kommunen som First Event i Härnösand AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

First Event i Härnösand AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-17.

First Event i Härnösand AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-06-27. Men sedan 2002-05-17 så har First Event i Härnösand AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till GÅNSVIKSHAMN 172, 871 93, Härnösand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på First Event i Härnösand AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0611-40000.

Härnösand arbetar för att verksamheter som First Event i Härnösand AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för First Event i Härnösand AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva restaurang och Catering och därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av personal (bemanningsföretag). Handel med värdepapper samt förvaltning av fast egendom.

Firmatecknare för First Event i Härnösand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till First Event i Härnösand AB och det är följande personer, Johansson, Ken Roland som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Öström, Pär Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rinsén, Anders Jakob som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för First Event i Härnösand AB är 556612-2106.