Tezan AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tezan AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härnösand så är Tezan AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Härnösand arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härnösand och i Västernorrlands län. Redan 2001-08-30 så skapades Tezan AB och verksamheten är har F-skattsedel Tezan AB har haft det sedan 2001-12-24.

556615-1287 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härnösand.

Just nu är Tezan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Tezan AB så går det att nå dem via telefon på 0611-14106 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tezan AB är Tallving, Caroline Therése som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Per Claes Johan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .