Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag är en verksamhet som finns i Härnösand. I Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanberg, Johanne Ulrika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Per Johnny som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lundgren, Seth Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag på telefon 0611-20909.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av glas, porslins-, köks- hantverks-, textilier och belysningsartiklar, konfektion, skor, livsmedel, bijouterier, böcker, tidningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Härnösand arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Johanne Svanberg i Härnösand Aktiebolag har 556723-2920 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.