NATURKRAFT i Älgsjö

Västernorrlands län

Information

NATURKRAFT i Älgsjö hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Härnösand som är den kommunen där NATURKRAFT i Älgsjö finns. I Härnösand så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. NATURKRAFT i Älgsjö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket NATURKRAFT i Älgsjö har haft sedan 1997-01-01. NATURKRAFT i Älgsjö har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NATURKRAFT i Älgsjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0611-41082.

Härnösand arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

NATURKRAFT i Älgsjö har idag 590910-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för NATURKRAFT i Älgsjö

Naturmedicinska helhetsbehandlingar såsom akupunktur, zonterapi, homeopati, massage, healing. Försäljning av naturmediciner. Kursverksamhet och konsulting inom naturmedicin.

I NATURKRAFT i Älgsjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hörnqvist, Ulla Viola som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .